Όλα ξεκινούν όταν ο Luigi Lavazza, το 1895, ανοίγει την πρώτη Drogheria Lavazza στην οδό San Tommaso, στο Τορίνο. Ο Luigi Lavazza ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος πρωτοβουλία, εφευρετικότητα και πάθος για τη δουλειά του.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 20 ΤΕΜΑΧΙΩΝ
1 ΠΑΛΕΤΑ = 1200 ΤΕΜΑΧΙΑ
ΛΗΞΗ 15/01/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 15 ΠΑΛΕΤΕΣ
Η Qualità Oro είναι ένας συνδυασμός 6 ποικιλιών Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η τέλεια συμφωνία γεύσης που μπορείς να απολαύσεις κάθε μέρα, όπως κάθε ιταλική οικογένεια.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 6 ΤΕΜ
1 ΠΑΛΕΤΑ 120 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 28/05/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 15 ΠΑΛΕΤΕΣ
Ο καφές που προτιμούν οι Νεαπολίτες: δυνατός και γεμάτος, με πλούσια και περιεκτική γεύση.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20 ΤΕΜ
1 ΠΑΛΕΤΑ 1200 ΤΕΜ
ΛΗΞΗ 04/06/2026
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 20 ΠΑΛΕΤΕΣ
CAPSULE DOLCE GUSTO CAFFE' MISCELA RED 48 ΤΕΜ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 80 ΤΕΜ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10 ΤΕΜ
Miscela Red
Miscela Black
Miscela Green
Miscela Dek
Caffè e Cortado
Caffè e Sambuca
Miscela Dek
100% καλύτεροι καφέδες Arabica από τη Βραζιλία, την Κολομβία, την Ονδούρα, την Κόστα Ρίκα και το Περού.
Βραζιλία: Ο "Santos" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασμένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
Βραζιλία: Το "Σάντος" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Αραβίκα: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασματοποιημένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
2 καφέδες με μοναδική προέλευση και 1 μείγμα:
100% Αραβικά με μοναδική προέλευση από το Μεξικό και το Περού
100% Ρομπούστα με μοναδική προέλευση από την Ινδία
50/50 μείγμα
Οι Arabica Specialty και οι Fine Robusta είναι καφέδες επιλεγμένης υψηλής ποιότητας, που παρακολουθούνται λεπτομερώς από την προέλευσή τους, φρέσκοι από τη συγκομιδή και χωρίς ελαττώματα. Η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη και εξαρτάται από την ικανότητα προμήθειας φρέσκων πρώτων υλών με εξαιρετικές οργανωληπτικές χαρακτηριστικές, ως αποτέλεσμα της προσεκτικής μας χειροποίητης καβουρδιστικής διαδικασίας.
Παραγόμενο μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Το άρωμα είναι αρκετά έντονο και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Η γεύση είναι γλυκιά και αναζωογονητική με μια τελική νότα καρύδας.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βόειο και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή του με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους ροφημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή τορρόν.
Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria versatilità. È il più ricco di sali minerali e ha un colore ambra, talvolta carico e tendente al rossastro. Il profumo è aromatico e pungente, vegetale e penetrante. L’aroma è tipicamente amarognolo e tannico, intenso e molto persistente all’assaggio.
Confettura Extra di Albicocca Ievulese e
pregiato miele di Trifoglio. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση τούρτας και τάρτας, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και αλμυρά τυριά.
Οι κάψουλες καφέ "De Roccis", συμβατές με μηχανές "Nespresso", προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέδων υψηλής ποιότητας από τη Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, ψημένων στην τελειότητα. Το αποτέλεσμα είναι ο De Roccis INTENSO: ένας εσπρέσο με πλούσια και κρεμώδη γεύση.